Αρμάνι Μιλάνο: «Πάγωσαν» οι συζητήσεις με τον Φόιγκτμαν

Αρμάνι Μιλάνο: «Πάγωσαν» οι συζητήσεις με τον Φόιγκτμαν

Αρμάνι Μιλάνο: «Πάγωσαν» οι συζητήσεις με τον Φόιγκτμαν
Ρεπορτάζ της Repubblica-Bologna αναφέρει πως παρουσιάζεται στασιμότητα στις συζητήσεις μεταξύ της Μιλάνο και του Γιοχάνες Φόιγκτμαν, με τον Έτορε Μεσίνα να εξετάζει κι άλλες λύσεις για το «4».

Μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν αποχώρησε από τη Μόσχα κι έκτοτε δεν επέστρεψε στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ. Ο Γερμανός διεθνής -ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την «αρκούδα»- είναι ουσιαστικά ανενεργός από τα τέλη Φεβρουαρίου, έχοντας στο μεσοδιάστημα επαφές με την Βίρτους Μπολόνια αρχικά και προσφάτως με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Λομβαρδοί φέρονται να προόριζαν τον 30χρονο φόργουορντ-σέντερ (2.11μ.) για έναν ρόλο ανάλογο με εκείνο που κατείχε την εφετινή σεζόν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος βρέθηκε τον Μάρτιο θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Παρ' όλα αυτά, η Repubblica-Bologna επισημαίνει πως ο Φόιγκτμαν -που στο παρελθόν έπαιξε ακόμη σε Μπασκόνια και Φρανκφούρτη- δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής σε οριστική συμφωνία για την λύση της συνεργασίας του με τη ΤΣΣΚΑ. Γεγονός που φυσιολογικά δημιουργεί μια στασιμότητα στις συζητήσεις των Ιταλών με τον παίκτη (ως προς το να περάσει η μεταγραφή στο τελικό της στάδιο) κι ωθεί στο μεταξύ τον κόουτς Έτορε Μεσίνα να προβεί στην εξέταση εναλλακτικών λύσεων στη θερινή αγορά για την θέση «4».

Ο Φόιγκτμαν μέτρησε φέτος 8.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 9 αγώνες της VTB League, ενώ στην Euroleague κατέγραψε αντίστοιχα 8.5 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20 ματς.