Ρεάλ: Προχωρούν οι ανανεώσεις των Ρούντι και Γιουλ

Ρεάλ: Προχωρούν οι ανανεώσεις των Ρούντι και Γιουλ

Ρεάλ: Προχωρούν οι ανανεώσεις των Ρούντι και Γιουλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ για ακόμη ένα χρόνο κι οι δύο υποθέσεις φέρονται να οδεύουν προς τη τελική τους ευθεία.

Η πρόθεση της Βασίλισσας να επεκτείνει τα συμβόλαια των εμβληματικών Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμη είναι γνωστή εδώ και μήνες. Παρότι τα χρόνια περνούν, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν θέλει να τους χάσει, καθώς εκτιμά τόσο την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο, όσο και τη σημασία της παρουσίας τους στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Encestando, οι δύο υποθέσεις είναι έτοιμες να κλείσουν θετικά για την Ρεάλ. Τόσο ο Ρούντι, όσο κι ο Γιουλ, αναμένεται να υπογράψουν νέα deals - με μειωμένες οικονομικές απολαβές - τα οποία θα τους διατηρήσουν στην Μαδρίτη και τη σεζόν 2022-23. Ο Ρούντι βαδίζει στα 37 του χρόνια μετρώντας φέτος 6 πόντους, 3 και 2 ασίστ ανά 18.6' σε 34 ματς της Euroleague, ενώ ο Γιουλ στα 35 του είναι ο αρχηγός της ομάδας και κατέγραψε 8.8 πόντους, 2.8 ασίστ κι 1.7 ριμπάουντ ανά 19.8' σε 36 ευρωπαϊκούς αγώνες. Οι δύο διεθνείς περιφερειακοί έχουν πανηγυρίσει μαζί την κατάκτηση των δύο βαρύτιμων ευρωπαϊκών τροπαίων με τους Los Blancos, το 2015 στην Μαδρίτη και το 2018 στο Βελιγράδι, καθώς και πέντε εγχώρια πρωταθλήματα, έξι κύπελλα κι επτά supercup. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι νέες τους συμφωνίες θα επισημοποιηθούν μετά το φινάλε των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος.

Από 'κει και πέρα, στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως οι Μαδριλένοι αναζητούν ήδη πλέιμεικερ στην αγορά, ενώ καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (είχε υπογράψει διετές το περασμένο καλοκαίρι) και Χουάν Νούνιεθ (ενδέχεται να δοθεί δανεικός).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.