Μίντλετον: Υποψήφιος για το προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι Μιλάνο

Μίντλετον: Υποψήφιος για το προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι Μιλάνο

Μίντλετον: Υποψήφιος για το προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι Μιλάνο
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νταρίλ Μίντλετον, ενδέχεται να αποτελέσει το νέο μέλος του τεχνικού τιμ της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Νταρίλ Μίντλετον φέρεται να είναι υποψήφιος για να ενταχθεί στο επιτελείο του κόουτς Έτορε Μεσίνα, στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο, μετά την αποχώρηση του Τζανμάρκο Ποτσέκο ο οποίος είναι πλέον ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας.

Το κενό που προέκυψε στο τεχνικό τιμ των Λομβαρδών θεωρείται δεδομένο πως θα καλυφθεί εντός του καλοκαιριού και πιθανώς ο άνθρωπος γι' αυτήν την δουλειά να είναι ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Μίντλετον βρισκόταν στην ρωσική πρωτεύουσα από το 2014, κατακτώντας δις την Euroleague (2016, 2019) στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού.

Ως παίκτης, ο 56χρονος πλέον Μίντλετον έκανε σημαντική καριέρα στον Παναθηναϊκό (2000-2005), ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Μπαρτσελόνα, Μπανταλόνα και Τζιρόνα, μεταξύ άλλων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.