Ομπράντοβιτς: «Το λέω χρόνια, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην EuroLeague»!

Ομπράντοβιτς: «Το λέω χρόνια, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην EuroLeague»!
Οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας βρίσκονται προ των πυλών και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας αξίζουν μόνιμη συμμετοχή στην EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν ρίχνονται στη μάχη των τελικών της ABA Liga με έπαθλο τον τίτλο που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague. Το Game 1 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 27/5 με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».

Ο νικητής θα εξασφαλίσει αυτόματα τη μια από τις τρεις wild cards που εκκρεμούν ώστε να συμπληρωθεί η λίστα των ομάδων που θα αγωνιστούν στην EuroLeague 2022-23 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην προοπτική των δυο ομάδων να έχουν μόνιμη παρουσία στον θεσμό.

«Το Βελιγράδι έχει να προσφέρει πολλά ως πόλη στην EuroLeague. Η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν τεράστια βάση οπαδών, τα γήπεδά τους θα είναι γεμάτα. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στους τελικούς της ABA Liga. Αυτός ήταν ο στόχος που τέθηκε εξ αρχής. Τα καταφέραμε. Το λέω χρόνια... Τόσο η Παρτίζαν όσο και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην EuroLeague. Χαίρομαι που οι άνθρωποι των δυο ομάδων σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί» εξήγησε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης κόουτς της διοργάνωσης.