Ομπράντοβιτς: «Το λέω χρόνια, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην EuroLeague»!

Ομπράντοβιτς: «Το λέω χρόνια, Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην EuroLeague»!
Οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας βρίσκονται προ των πυλών και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας αξίζουν μόνιμη συμμετοχή στην EuroLeague.

Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν ρίχνονται στη μάχη των τελικών της ABA Liga με έπαθλο τον τίτλο που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague. Το Game 1 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή 27/5 με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».

Ο νικητής θα εξασφαλίσει αυτόματα τη μια από τις τρεις wild cards που εκκρεμούν ώστε να συμπληρωθεί η λίστα των ομάδων που θα αγωνιστούν στην EuroLeague 2022-23 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην προοπτική των δυο ομάδων να έχουν μόνιμη παρουσία στον θεσμό.

«Το Βελιγράδι έχει να προσφέρει πολλά ως πόλη στην EuroLeague. Η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν τεράστια βάση οπαδών, τα γήπεδά τους θα είναι γεμάτα. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στους τελικούς της ABA Liga. Αυτός ήταν ο στόχος που τέθηκε εξ αρχής. Τα καταφέραμε. Το λέω χρόνια... Τόσο η Παρτίζαν όσο και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν θέση στην EuroLeague. Χαίρομαι που οι άνθρωποι των δυο ομάδων σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί» εξήγησε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης κόουτς της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.