«Βίρτους και Αρμάνι διεκδικούν την υπογραφή του Τεσιτόρι»

«Βίρτους και Αρμάνι διεκδικούν την υπογραφή του Τεσιτόρι»
Όπως μετέδωσε η La Prealpina, τόσο η Βίρτους Μπολόνια, όσο κι η Αρμάνι Μιλάνο, πρόκειται να διεκδικήσουν την υπογραφή του Αμέντεο Τεσιτόρι που το προσεχές καλοκαίρι θα είναι free agent.

Ο Αμέντεο Τεσιτόρι αγωνίζεται από το 2020 στη Βίρτους παρ' όλα αυτά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και σύντομα θα είναι free agent. Η ομάδα της Μπολόνια επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον 28χρονο ψηλό, ωστόσο στη... γωνία περιμένει η Αρμάνι Μιλάνο!

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της ιταλικής Λίγκας πρόκειται να διεκδικήσουν την υπογραφή του διεθνούς φόργουορντ-σέντερ, ο οποίος πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του EuroCup έχοντας ως μέσο όρο 4.8 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά 10.7 λεπτά σε 18 συμμετοχές.

Στη Serie A αντίστοιχα ο Τεσιτόρι καταγράφει ερχόμενος από τον πάγκο 4.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ ανά 12.2 λεπτά σε συνολικά 28 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο Ιταλός παίκτης έχει θητεύσει κατά το παρελθόν σε Σάσαρι, Φόρλι, Καζέρτα, Καντού, Μπιέλα και Τρεβίζο, ενώ ήταν στέλεχος της Εθνικής Ιταλίας το 2019 στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Μένει να δούμε ποια από τις δύο εκπροσώπους του ιταλικού μπάσκετ στην Euroleague θα καταφέρει να αποσπάσει τελικά το «ναι» του Τεσιτόρι, το προσεχές καλοκαίρι.

@Photo credits: euroleagueimagehub