Αγγελόπουλοι: «H ομάδα του "Μέχρι τέλους" έφτασε ως εδώ, πάμε για το πρωτάθλημα»

Αγγελόπουλοι: «H ομάδα του "Μέχρι τέλους" έφτασε ως εδώ, πάμε για το πρωτάθλημα»

Newsroom
Αγγελόπουλοι: «H ομάδα του "Μέχρι τέλους" έφτασε ως εδώ, πάμε για το πρωτάθλημα»
Έναν πρώτο απολογισμό για την πορεία στην EuroLeague και το Final 4 έκαναν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος με το τέλος του μικρού τελικού.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον κύκλο του απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το φετινό Final 4 και οι ιδιοκτήτες της ομάδας έκαναν τον σχετικό απολογισμό μιλώντας μετά τον μικρό τελικό στην Stark Arena.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στάθηκαν στην παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κορυφή του πάγκου, στον κόσμο που βρέθηκε στο Βελιγράδι για να στηρίξει την προσπάθεια, αλλά και την επόμενη μέρα του αρχηγού των «ερυθρολεύκων».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά επισήμανε πως «η ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε ως εδώ».

Ενώ, όσον αφορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δήλωσε: «Υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης, είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ό,τι και να πεις είναι λίγο για τον Γιώργο και ελπίζουμε να σηκώσουμε μαζί του το νταμπλ».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε «Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήρθαν 12.000 άνθρωποι, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μοναδικές στιγμές, μας κάνουν περήφανους. Συγχαρητήρια στην ομάδα, έφτασε στο Final 4 και έκανε υπέρβαση για να φτάσει εδώ. Στα 0,2’’ φάγαμε ένα καλάθι και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Συνεχίζουμε, πάμε για το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει το νταμπλ από το 1997».

Και στη συνέχεια, μίλησε τόσο για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», όσο και για τον (πιθανό) τελευταίο ευρωπαϊκό χορό του Πρίντεζη: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος προπονητής της σεζόν και δεν το λέμε εμείς αλλά αναδείχθηκε.

Για τον Πρίντεζη, αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, έγινε αυτό που του άξιζε, αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Εγώ δεν φανταζόμουν το 2009, τη μόνη φορά που έφυγε μετά από ημιτελικό Final 4, ότι το 2022 θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να αποθεωνόμαστε από 12.000 κόσμο. Πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει καταπληκτικά αυτή η χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.