Η εκπομπή του Gazzetta για το Final Four του Βελιγραδίου

Newsroom
Η εκπομπή του Gazzetta για το Final Four του Βελιγραδίου
Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του μικρού τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα η Gazzetta Team του final four έκανε Live μέσα από την Stark Arena την αποτίμηση για την παρουσία των «ερυθρολεύκων» στο Βελιγράδι, ενώ μίλησαν και για τα όσα περιμένουν να δουν στον μεγάλο τελικό!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες, ο Νίκος Παπαδογιάννης και ο Αντώνης Καλκαβούρας, μπροστά από την κάμερα του Βασίλη Τσίγκα και πάντα με την ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου με τον μικρό τελικό, κάνουν το... ερυθρόλευκο ταμείο ενώ αναλύουν και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Εφές Αναντολού και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο F4 του Βελιγραδίου ο Big Sofo τόνισε: «Δεδομένα υπάρχει πίκρα στον Ολυμπιακό για τον τρόπο που έχασε στον ημιτελικό, αλλά είναι επιτυχία που έφτασε εδώ στο final four. Πιστεύω ο Ολυμπιακός θα δείξει στην συνέχεια στο πρωτάθλημα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά και η ομάδα θα πρέπει για τα επόμενα χρόνια να χτίσει πάνω σε αυτό. Κρατώντας τον προπονητή και τον κορμό του. Χάρηκα που ο Σάσα εμφανίστηκε καλά στον μικρό τελικό γιατί δεν ήθελα να τον ρίξει μια εμφάνιση και να μην δείξει τον καλό εαυτό που έδειξε όλη τη χρονιά».

Για τον Πρίντεζη και την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο: «Για να πάρεις απόφαση να σταματήσεις είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να πεις σταματάω κάτι που κάνω 20-25 χρόνια. Αυτό είναι καθημερινά μέσα στο πετσί του παίκτη. Χάρηκα για την αποθέωση του κόσμου στον Πρίντεζη. Ένας παίκτης που έχει δώσει ιδρώτα και ψυχή για την ομάδα αυτή. Με τον Γιώργο έχουμε καλή σχέση. Δεν μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο αλλά υπάρχει εκτίμηση και συγκινήθηκα με την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος στο final four αυτό».

Στο φινάλε της εκπομπής ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τόνισε πόσο ευχαριστήθηκε την παρουσία του στο Final Four του Βελιγραδίου μέσα από τον νέο του ρόλο ως σχολιαστής του Gazzetta!