Σπανούλης - Σαμοντούροβ: Ήττα στον τελικό του Next Generation Tournament

Νίκος Καρφής
Σπανούλης - Σαμοντούροβ: Ήττα στον τελικό του Next Generation Tournament
H U18 Next Generation Select Team των Σπανούλη και Σαμοντούροβ δεν τα κατάφερε στον τελικό του Next Generation Tournament και γνώρισε την ήττα με 82-61 από την U18 Mega Mozzart Belgrade.

Δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν την κορυφή στο Next Generation ο Βασίλης Σπανούλης με τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ. Ο θρύλος της Euroleague, Kill Bill στον πάγκο και ο πρώην της ΔΕΚΑ και νυν του Παναθηναϊκού, Σαμοντούροβ ηττήθηκαν με 82-61 στον τελικό του Next Generation Tournament από την U18 Mega Mozzart Belgrade που κατέκτησε τον τίτλο. Ο Σπανούλης πάντως πριν το τζάμπολ, βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα σουτ του, στάζοντας 3/3 τρίποντα. Δεν ξεχνιέται η τέχνη.

H U18 Next Generation Select Team του V-Span, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στο τελευταιο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με25-10 επιμέρους υπέρ των Σέρβων. Η τρίτη περίοδος έληξε με το σκορ στο 57-51, αλλά από εκείνο το σημείο μέχρι το τέλος η ομάδα του Kill Bill δεν βρήκε τις λύσεις άμυνα και επίθεση,

Για τους ηττημένους ο Σαμοντούροβ είχε 9 πόντους με 3/4 δίποντα και 1/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Περέν και Γιόβιτς είχαν από 11 πόντους. Στον αντίποδα 21 είχε ο Τζούρισιτς, 19 ο Γέλαβιτς και 16 πόντους με 11 ριμπάουντ ο Μπαγκαγιόκο.

Στο γήπεδο βρέθηκε Ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου αλλά και σπουδαίοι παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς και ο Ραμούνας Σισκάουσκας.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 32-39, 57-51, 82-61

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.