Final Four 2022: Αταμάν και παίκτες της Εφές απαντούν στο Gazzetta τι σκέφτονταν την ώρα του σουτ του Μίτσιτς

Final Four 2022: Αταμάν και παίκτες της Εφές απαντούν στο Gazzetta τι σκέφτονταν την ώρα του σουτ του Μίτσιτς
Ο Εργκίν Αταμάν και όλοι οι παίκτες της Εφές ομολόγησαν την σκέψη τους όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Βασίλιε Μίτσιτς στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι το πρόσωπο του ημιτελικού μεταξύ της Αναντολού Εφές και του Ολυμπιακού, αφού με το buzzer beater που σκόραρε «έσβησε» το όνειρο της ομάδας του Πειραιά και κράτησε ζωντανό αυτό της δικής του.

Το Gazzetta στήθηκε με υπομονή στην μικτή ζώνη της Stark Arena και ρώτησε όλους τους παίκτες της τουρκικής ομάδας, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν μία μόνο ερώτηση.

Τι σκεφτόσουν όταν είδες την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Μίτσιτς;

Ροντρίγκ Μπομπουά: «Ήξερα πως αυτός θα έπαιρνε την επίθεση και ήμουν σίγουρος πως θα ευστοχούσε. Την ώρα που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του τα πάντα σταμάτησαν, λες και σταμάτησε ο χρόνος. Όταν είδα την κατάληξη είπα … ωω Θεέ μου. Τεράστιο σoυτ από έναν τεράστιο παίκτη. Αν και προσπαθώ να συγκεντρωθώ στον τελικό με την Ρεάλ, δεν βγάζω από το μυαλό μου αυτό το σουτ».

Μπομπουα

Μπράιαν Ντάνστον: «Θα σου πω κάτι αστείο. Στο τελευταίο τάιμ άουτ συζητήσαμε τι θα κάνουμε στην τελευταία κατοχή. Γύρισα στον πάγκο και ήταν ο Τζέιμς Αντερσον και του είπα… θα βάλουμε νικητήριο σουτ όπως μας έβαλαν αυτοί στο ΣΕΦ. Δικαιώθηκα. Εκείνη την ώρα πάντως νόμιζα πως ο Βεζένκοβ είχε επαφή με την μπάλα στον αέρα και αλλοίωσε το σουτ. Έκανα λάθος. Τρομερό σουτ».

Τίμπορ Πλάις: «Μέσα»

Σέιν Λάρκιν: «Bucket»

Kρις Σίνγκλετον: «Ελπίζω να μην δεχτεί τάπα. Μου φάνηκε σαν να έκανε ένα μικρό σπάσιμο της μέσης και το έβαλε. Μετά για λίγα δευτερόλεπτα, τρελάθηκα».

Κρούνο Σιμόν: «Game over. Ήμουν 100% σίγουρος πως θα το έβαζε».

Αντριέν Μοερμάν: «Δεν ήμουν σίγουρος για αυτό αν προσέξεις πήγα να πάρω το επιθετικό ριμπάουντ. Ήταν απίστευτο σουτ από έναν εκ των κορυφαίων γκαρντ της Euroleague».

Μοερμάν

Ελάιζα Μπράιαντ: «Πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ. Όλοι γύρισαν να κοιτάξουν την μπάλα κι εγώ σκέφτηκα να πάω να κάνω φόλοου. Όταν όμως είδα την πορεία της μπάλας ήξερα πως θα έμπαινε και ξεκίνησα να τρέχω για να πανηγυρίσω μαζί του».

Εργκίν Αταμάν: «Θα σου πω τι του είπα στο τάιμ άουτ. Πάρε την επίθεση, αλλά μην τους αφήσεις χρόνο. Αποφάσισε στα τελευταία 5-6 δευτερόλεπτα τι θα κάνεις. Στο ματς στο ΣΕΦ είχε κάνει λάθος αφήνοντας χρόνο στον Ολυμπιακό και ο Σλούκας είχε σκοράρει. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο. Ήθελα να περιμένει, να πάρει τον Βεζένκοβ στην αλλαγή και να σουτάρει. Όταν έφυγε η μπάλα από τα χέρια του ήμουν σίγουρος πως θα σκόραρε».