Final Four 2022: To Gazzetta πανηγύρισε στο ματς των δημοσιογράφων

Newsroom
Final Four 2022: To Gazzetta πανηγύρισε στο ματς των δημοσιογράφων
Αντώνης Καλκαβούρας και Κωνσταντίνος Μελάγιες εκπροσώπησαν επάξια το Gazzetta και στο παρκέ της «Stark Arena».

Τα τελευταία χρόνια η Euroleague έχει θεσπίσει το παιχνίδι των δημοσιογράφων το οποίο γίνεται την ενδιάμεση μέρα μεταξύ ημιτελικών και τελικών του Final 4.

Κωνσταντίνος Μελάγιες και Αντώνης Καλκαβούρας εκπροσώπησαν το Gazzetta με την ομάδα των «Λευκών» η οποία επικράτησε των «Μαύρων» στην παράταση με 40-39. Το σκορ δεν ήταν φτωχό, απλά παίχτηκαν μόλις δύο δεκάλεπτα (και δίλεπτη παράταση) για να μην υπάρξει ουρά από ασθενοφόρα για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μελάγιες τελείωσε με 8 πόντους, ένα ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μία ασίστ σε 7΄ συμμετοχής ενώ ο Καλκαβούρας με έναν πόντο, 2 ριμπάουντ, 2 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο και μία ασίστ.

Κάποια «παικτάκια της σειράς» από την ομάδας τους όπως οι Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Μπέρνι Ροντρίγκεθ προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν τη λάμψη από τους δύο συντάκτες μας.

allstar

Φήμες λένε πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος ήταν ο coach των «Λευκών» πλησίασε Μελάγιες και Καλκαβούρα και έδειξε ενδιαφέρον για να τους υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Αργότερα θα ακολουθήσει βίντεο και φωτογραφίες για τους «άπιστους Θωμάδες» αυτού του τόπου. Προς το παρόν θυμηθείτε την εκπομπή με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.