Βεζένκοβ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Newsroom
Βεζένκοβ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Ο Σάσα Βεζένκοβ σχολίασε την τελευταία φάση του τελικού όπου βρέθηκε μπροστά στον Βασίλιε Μίτσιτς όταν ο Σέρβος γκαρντ ευστόχησε στο τρίποντο που έστειλε την Αναντολού Εφές στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Final 4 μπροστά σε 12.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στην Stark Arena και χειροκρότησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά από την ήττα από την Αναντολού Εφές.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς ευστόχησε σε τρίποντο at the buzzer μπροστά στον Σάσα Βεζένκοβ που βρέθηκε να τον μαρκάρει μετά από τις αλλαγές στην άμυνα. Ακολούθως ο φοργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για την τελευταία φάση: «Όταν το σκεφτείς σου μένει μια πικρία. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλές επιλογές. Και η Εφές δεν είχε καλό βράδυ, φαινόταν ότι θα πάει στο τελευταίο σου. Πρέπει να δω το βίντεο. Να δω τι λάθος έκανα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για τη συνέχεια: «Μένει η πικρία και το ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν αλλά το χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες».

Για τον κόσμο: «Η πιο μεγάλη πικρία μας είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ταξίδεψε και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει το πρέπει».