Ολυμπιακός, Final Four 2022: Σε... ερυθρόλευκους ρυθμούς το Βελιγράδι (vids)

Ολυμπιακός, Final Four 2022: Σε... ερυθρόλευκους ρυθμούς το Βελιγράδι (vids)
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν κάνει το Βελιγράδι... κατακόκκινο και ετοιμάζονται για τον ημιτελικό με την Εφές (19:00, live Gazzetta).

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Λίγες ώρες απέχουμε από τον ημιτελικό της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού με την Εφές (19:00, live Gazzetta) και ήδη το Βελιγράδι έχει... βαφτεί στα κόκκινα. Ο κόσμος των Πειραιωτών έχει κατακλύσει την πρωτεούσα της Σερβίας και προετοιμάζεται για τη μάχη της Stark Arena που θα κρίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Eρυθρόλευκος παλμός από τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα για την ομάδα τους σε καφετέρια της σερβικής πρωτεούσας. Οι πτήσεις από την Αθήνα έφτασαν στο Βελιγράδι η μία μετά την άλλη, δημιουργώντας ένα κόκκινο τοπίο. Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους. Η ατμόσφαιρα έξω από τη Stark Arena πριν το τζάμπολ ήταν εντυπωσιακή και έκαναν το Βελιγράδι, Πειραιά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Βελιγράδι έφτασε μαζικά στην Stark Arena και της έδωσαν ερυθρόλευκο χρώμα στον ημιτελικό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.