Μίτσιτς στο Gazzetta: «Αξίζουμε και οι δύο να είμαστε εδώ, έχουμε καλό μομέντουμ» (vid)

Newsroom
Μίτσιτς στο Gazzetta: «Αξίζουμε και οι δύο να είμαστε εδώ, έχουμε καλό μομέντουμ» (vid)
Ο Βασίλιε Μίτσιτς στη μεικτή ζώνη της «Stark Arena» μίλησε για το Final 4 που διεξάγεται στο Βελιγράδι, ενώ αναφέρθηκε στο matchup με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντάς το πολύ ενδιαφέρον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

Αρχικά ο Βασίλιε Μίτσιτς, μιλώντας Gazzetta, επισήμανε το πώς νιώθει όσον αφορά την τέταρτη σερί παρουσία του σε Final 4 και μάλιστα στο Βελιγράδι, όπου ξεκίνησαν όλα: «Απίστευτο το συναίσθημα, πολύ πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά στο Βελιγράδι. Το έχω αναφέρει ήδη μία φορά ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί στις πόλεις από τις οποίες κατάγονται. Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα. Αυτή η εμπειρία είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την προηγούμενη. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος την πρώτη φορά, τώρα είμαι πιο ήρεμος, πιο έμπειρος και χαρούμενος για το παιχνίδι που έρχεται».

Για την συνάντηση Ολυμπιακού- Εφές στον ημιτελικό: «Πολύ ενδιαφέρον matchup. Και οι δύο ομάδες αξίζουν να είναι εδώ. Ανεβάσανε την επίδοσή τους στο δεύτερο μισό της σεζόν, εμείς το ίδιο. Οπότε ερχόμαστε πιστεύω σε πολύ καλό μομέντουμ. Το προηγούμενο ματς είναι κάτι που από πλευράς ενέργειας μπορούμε να περιμένουμε και αύριο (σ.σ στον ημιτελικό της Πέμπτης-19/05), αλλά από μπασκετικής πλευράς θα είναι πολύ ενδιαφέρον».

Δείτε από το 2:30 και μετά: