Ντάνστον σε Σόφο: «Ευτυχώς που δεν παίζεις, ο πιο δύσκολος αντίπαλος» (vid)

Ντάνστον σε Σόφο: «Ευτυχώς που δεν παίζεις, ο πιο δύσκολος αντίπαλος» (vid)

Newsroom
Ντάνστον σε Σόφο: «Ευτυχώς που δεν παίζεις, ο πιο δύσκολος αντίπαλος» (vid)
Ένα ευχάριστο περιστατικό έλαβε χώρα στην μεικτή ζώνη της «Stark Arena» μεταξύ του Μπράιαν Ντάνστον και του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, με τον παίκτη της Εφές να νιώθει πιο... άνετα που δεν αγωνίζεται ο «Big Sofo».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

Αρχικά ο έμπειρος σέντερ της Αναντολού Εφές είπε ότι «νιώθω υπέροχα ενόψει του ημιτελικού. Θα είναι μάχη σώμα με σώμα και ανυπομονώ. Ουσιαστικά ζεις για αυτές τις στιγμές. Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι» ενώ εκείνη τη στιγμή παρενεβλήθη ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και η ερώτηση ήταν απλή: «Τι θυμάσαι από τις μεταξύ σας αναμετρήσεις;»

Ο Μπράιαντ Ντάνστον ήταν... αφοπλιστικός: «Ο πιο δύσκολος παίκτης για να αντιμετωπίσεις! Έπρεπε να τον κρατήσεις στο τρίποντο για να μην μπει μέσα στη ρακέτα. Ευτυχώς που δεν παίζει αύριο!» είπε ο Ντάνστον ενώ για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, καλό του φίλο αλλά και... νονό του, Κώστα Σλούκα, είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακριβώς, αλλά πρέπει να τον σταματήσουμε. Είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις απέναντί του».

Όσο για την ερώτηση του Σοφοκλή αναφορικά με το γεγονός ότι έχουν επιστρέψει και πάλι σε καλό επίπεδο μετά το άσχημο ξεκίνημα, είπε: «Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε την άμυνα που παίξαμε και στη σειρά των playoffs θα τα πάμε καλά. Στην αρχή της σεζόν δεν μοιράζαμε σωστά τη μπάλα, δεν παίζαμε καλή άμυνα ωστόσο είναι κάτι που έχουμε αφήσει πίσω. Και τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για την ήττα της Εφές στο ΣΕΦ με το νικητήριο τρίποντο του Σλούκα, είπε: «Ήταν... σπαρακτικό το πώς χάσαμε. Αυτή τη φορά ας βάλουμε εμείς το τελευταίο σουτ και να νικήσουμε με έναν πόντο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.