Λάρκιν: «Πεινάμε ακόμα για το τρόπαιο»

Λάρκιν: «Πεινάμε ακόμα για το τρόπαιο»

Newsroom
Λάρκιν: «Πεινάμε ακόμα για το τρόπαιο»
Ο Σέιν Λάρκιν έχει κάνει «focus» μόνο και μόνο στην κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη σερί σεζόν, εξηγώντας ότι αυτός είναι και ο μεγάλος του στόχος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ της Αναντολού Εφές που επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν δεν έκρυψε την... πείνα για την διατήρηση των σκήπτρων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5, 19:00).

Για το γεγονός ότι πάνε στο Final 4 ως πρωταθλητές Ευρώπη: «Ακόμα πεινάμε. Προφανώς και απολαύσαμε τη περσινή χρονιά, αλλά και τώρα είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στο Final 4. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θέλουμε να το απολαύσουμε ξανά, αλλά στόχος μας είναι να γίνουμε και πάλι πρωταθλητές. Και αυτό δεν αλλάζει».

Για την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από τον προπονητή του: «Είναι ωραίο να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σου. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να πιστεύει ο ένας στον άλλον. Εδώ και τρία χρόνια νιώθουμε πολύ καλά. Πάντα νιώθεις καλά όταν ο προπονητής σε πιστεύει, είναι δίπλα σου και είναι πάντα κοντά σου.

Για το γεγονός ότι άργησε πολύ να επιλεχθεί στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν: «Προφανώς η EuroLeague εχει σπουδαίους παίκτες. Κάθε σεζόν όλο και κάποιος εμφανίζεται. Εγώ θέλω να είμαι στην καλύτερη πεντάδα. Αυτό δεν είναι εύκολο να συμβαίνει κάθε χρονιά. Σίγουρα ωστόσο καλό που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου. Κάπως έτσι πιέζω και εγώ τον εαυτό μου να γίνομαι καλύτερος και τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Final 4.»