Βεζένκοβ: «Θα τραγουδήσω μόνο αν μου το ζητήσουν όσοι με έκοψαν» (vid)

Βεζένκοβ: «Θα τραγουδήσω μόνο αν μου το ζητήσουν όσοι με έκοψαν» (vid)

Newsroom
Βεζένκοβ: «Θα τραγουδήσω μόνο αν μου το ζητήσουν όσοι με έκοψαν» (vid)
Ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε μετά την άφιξη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι πως θα... τραγουδήσει, αν προκριθεί η ομάδα του στον τελικό, μόνο αν του το ζητήσουν όσοι τον «έκοψαν».

Μετά την άφιξη των Πειραιωτών στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε στην κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος και ευλογημένος για το πρώτο μου Final 4. Το 'χω συνειδητοποιήσει, έχουμε έρθει εδώ χωρίς άγχος, με καλό κλίμα και συγκεντρωμένοι για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας».

Για τον ημιτελικό (20/5) με την Εφές: «Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με ταλαντούχους παίκτες που ξέρουν το πως να κατακτούν τρόπαια. Οπότε πιστεύω θα κριθεί στον ρυθμό, τη σκληρή άμυνα αλλά και με το να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στην επίθεση μας».

Για την πτήση και αν... ονειρεύτηκε κάτι: «Κοιμάμαι σε κάθε ταξίδι. Είτε είναι Final 4, είτε regular season, εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Ήταν και σύντομη πτήση, οπότε και λίγο κοιμήθηκα. Σε σαράντα λεπτά πτήση, τι να ονειρευτείς; Μέχρι να κοιμηθείς, ξυπνάς! Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε κι ελπίζω το Σάββατο το βράδυ όλα να είναι καλά».

Τέλος, ο 26χρονος φόργουορντ αρνήθηκε να... τραγουδήσει, όντας δυσαρεστημένος που δεν πέρασε στην επόμενη φάση στην προηγούμενη του απόπειρα! Όπως είπε ο ίδιος, θα το κάνει μόνον αν τον... παρακαλέσουν, όσοι τον «έκοψαν» την περασμένη φορά!