Euroleague Final 4: O Sofo και οι «σοφοί» του Gazzetta στο Βελιγράδι!

Newsroom
Euroleague Final 4: O Sofo και οι «σοφοί» του Gazzetta στο Βελιγράδι!
Η μπασκετική γιορτή της Euroleague κάνει... τζάμπολ στο Βελιγράδι και φυσικά το Big (Sofo) Gazzetta με 7πλη αποστολή δεν θα μπορούσε να λείπει από το παρκέ της Stark Arena, από όπου θα σας ενημερώνει καθημερινά και με εκπομπές στο youtube.

Από την Τετάρτη μέχρι κι αργά το βράδυ του Σαββάτου η «καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ» χτυπάει στην πρωτεύουσα της Σερβίας εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ράψει το 4ο αστέρι στη φανέλα του και να επιστρέψει στην Ελλάδα με την βαριά και λαμπερή κούπα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του μπάσκετ θα παρελάσουν από εντυπωσιακό «μπασκετικό» παλάτι του Βελιγραδίου είτε θα φορούν την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού, είτε αυτές των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Εφές Αναντολού που συμπληρώνουν την 4άδα του final four.


Παρούσα φυσικά και η πιο ισχυρή ενημερωτική ομάδα. Σε site και youtube. Αυτή του Gazzetta. Μια ολόκληρη λαμπερή πεντάδα, μαζί και με τις αλλαγές της. Ο Big Sofo του ελληνικού μπάσκετ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα... σκοράρει ιντερνετικά με πάσες από τον Κωνσταντίνο Μελάγιες, τον Νίκο Παπαδογιάννη, τον Αντώνη Καλκαβούρα, τον Βασίλη Τσίγκα, τον Παναγιώτη Δαλαταριώφ και τον Θεόφιλο Τυριντζή!


Ενας, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά!!! Ναι καλά διαβάσατε. Επτά απεσταλμένοι του Gazzetta θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Stark Arena, σε κάθε γωνιά του Βελιγραδίου για να γνωρίζετε πρώτοι όλα όσα θα συμβαίνουν πριν και κατά την διάρκεια του final four.


Λεπτό προς λεπτό η προσπάθεια του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές (19/5, 19.00μμ) για πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, αλλά και όλα τα ματς της διοργάνωσης. Με σχόλια, πλούσιο ρεπορτάζ, blogs, φωτογραφίες εντός κι εκτός γηπέδου και μοναδικά video από τους χιλιάδες φίλους των Πειραιωτών που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους.


Το πλούσιο ενημερωτικό μενού έχει και εκπομπές στο Youtube, με την ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή. Εκεί όπου ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μαζί με τους συντάκτες του Gazzetta, αλλά και special guest παίκτες του Ολυμπιακού, θα σχολιάζουν όσα είδαν στο παρκέ και όσα θα ακολουθήσουν με την ελπίδα το βράδυ του Σαββάτου μια ακόμη κούπα Ευρωλίγκας να... ξεκουραστεί στη χώρα μας.


Φυσικά και μπασκετικοί «μύθοι» του παρελθόντος θα παρελάσουν από την κάμερα για να καταθέσουν την άποψη τους και να δώσουν τα προγνωστικά τους, ενώ live θα καλυφθούν και όλα τα παράλληλα events της διοργάνωσης.


Μείνετε on line! Η ώρα έφτασε. Στο Βελιγράδι. Το Gazzetta παρών (...x7) σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση σας περιμένει να ενημερωθείτε σωστά και να τα απολαύσετε όλα από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.