Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013» (vids)

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013» (vids)

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013» (vids)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι και στάθηκε

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό της Euroleague κόντρα στην Εφές (19/5, 19:00) και οι Πειραιώτες αναχώρησαν για το Βελιγράδι. Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πίεση που είχε η ομάδα ολη τη σεζόν και γύρισε τον χρόνο πίσω στον τίτλο του 2003.

«Eίμαστε ενθουσιασμένοι και δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Είναι σημαντικό γεγονός για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένα τριήμερο που πρέπει να το χαρούμε και να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη του κόσμου.

Προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης και αναλογιζόμενοι το μέγεθος της φανέλας που φοράμε, θα παλέψουμε για κάθε κατοχή για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ανέφερε αρχικά.

Για τη διαφορά με το 2013, είπε: «Είναι άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες. Έχουμε μόνο 3 παίκτες με εμπειρία Final 4. Πάντα η πρώτη ευκαιρία σου δημιουργεί ένα σοκ. Είσαι στο επίκεντρο και προσπαθείς να το χειρίζεσαι. Θα κάνουμε προσπάθεια οι πιο έμπειροι της ομάδας και εγώ για να εξηγήσουμε την κατάσταση. Η ομάδα έχει ίδιο ενθουσιασμό με το 2013», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Δείτε video του Gazzetta από την αναχώρηση του Ολυμπιακού

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.