EuroLeague Final 4: Το Gazzetta με live εκπομπές στο Βελιγράδι!

EuroLeague Final 4: Το Gazzetta με live εκπομπές στο Βελιγράδι!

Newsroom
EuroLeague Final 4: Το Gazzetta με live εκπομπές στο Βελιγράδι!
Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει στο Βελιγράδι και το Gazzetta θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ μέσω live εκπομπών!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 της EuroLeague κι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία να κρατήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο στα χέρια τους για τέταρτη φορά - και πρώτη μετά από 9 χρόνια - γράφοντας ιστορία για ακόμα μια φορά.

Η προσπάθειά τους θα αρχίσει την Πέμπτη (19/05, 19:00) κόντρα στην κάτοχο της EuroLeague, Αναντολού Εφές, κι εφόσον προκριθούν στον τελικό (21/05, 19:00), θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (19/05, 22:00).

Την προσπάθεια αυτή θα παρακολουθήσει από κοντά το Gazzetta, το οποίο από την Τετάρτη (18/05) θα βρίσκεται στο Βελιγράδι και θα μεταφέρει ζωντανά στους αγαπημένους του αναγνώστες όλα όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός παρκέ μέσω live εκπομπών. Οι Κωνσταντίνος Μελάγιες, Αντώνης Καλκαβούρας και Νίκος Παπαδογιάννης θα κάνουν το σχόλιό τους και θα φιλοξενούν ξεχωριστούς καλεσμένους για συνεντεύξεις στις εκπομπές τους.

Guest σχολιαστής ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από τα ελληνικά κι ευρωπαϊκά παρκέ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος ήδη έδωσε την ξεχωριστή του νότα κι έκανε το εύστοχο και ιδιαίτερο σχόλιό του στις live εκπομπές των playoffs.

Η αποστολή στο Βελιγράδι είναι ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή, με το οποίο κάθε νίκη έχει ξεχωριστή γεύση.

Το Τσίπουρο Καλαϊτζή, της οικογένειας Mantis Greek Spirits Collection, είναι ένα προϊόν που συνδέει το χθες της Ελλάδας με το σήμερα, με τον πλέον γευστικό τρόπο, αφού παράγεται με σύγχρονες οινοποιητικές και αποστακτικές μεθόδους, επιμένοντας στο ίδιο όνομα, στα ίδια μυστικά και με το ίδιο μεράκι, τόσο σε ό,τι αφορά στις πρώτες ύλες, όσο και στο καζάνι. Φινετσάτο, καθαρό και μαλακό, η συντροφιά του θα φροντίσει να κάνει ακόμα πιο όμορφο το ταξίδι στο Βελιγράδι.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta για να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση όλα όσα θα συμβούν στο Βελιγράδι και στη "Stark Arena"!