Ολυμπιακός: Η πιο κομβική στιγμή της σεζόν, μέρος τρίτο (vid)

Ολυμπιακός: Η πιο κομβική στιγμή της σεζόν, μέρος τρίτο (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Η πιο κομβική στιγμή της σεζόν, μέρος τρίτο (vid)
Τρεις ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού καθώς κι ο κόουτς Μπαρτζώκας επέλεξαν την δική τους κομβική στιγμή στη σεζόν.

Οι Λιβιό Ζαν Σαρλ, Σάσα Βεζένκοβ, Γιώργος Πρίντεζης και φυσικά ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, διάλεξαν το πιο κομβικό σημείο της εφετινής χρονιάς.

Ο Γάλλος ψηλός είπε πως «αυτή τη στιγμή, πραγματικά πιστεύω πως θα κάναμε κάτι μεγάλο ήταν όταν ο Σλούκας έβαζε τα τρίποντα από τη γωνία. Έλεγα πως τίποτα δεν μπορεί να συμβεί σε μας, θα κάνουμε όλη την διαδρομή», ενώ ο Βεζένκοβ «η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν μετά τις 4 ήττες που κάναμε, που καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι. Να παραμείνουμε μια ομάδα χωρίς προβλήματα, να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το στόχο μας και να αλλάξουμε το τσιπάκι ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στα playoffs και να πάμε στο Final 4. Η πιο έντονη ήταν το πέμπτο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό που τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και έντονα σχεδόν για όλους. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μας».

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε ότι «υπήρχαν αρκετές κομβικές στιγμές μέσα στη χρονιά. Όπως είναι γνωστό, πάντα διαχειρίζεσαι πολλά δύσκολα πράγματα μέσα σε μια χρονιά 65 αγώνων, που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Η πιο σημαντική ήταν όταν χάσαμε το Game 2 με τη Μονακό εδώ, όταν ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα. Αυτή η ένδειξη συμπαράστασης στην ομάδας ήταν η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς».

Τέλος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, εξήγησε ότι «όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Απ' το πρώτο παιχνίδι ήμασταν σοβαροί, είχαμε βρει τη χημεία μας. Αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα με τον κορονοϊό, όπου αργήσαμε όλοι να βρούμε τη φυσική της κατάσταση, η ομάδα έδειξε από την αρχή πως μπορεί να πετύχει πράγματα, παρ' όλο που δεν το περίμεναν πολλοί. Δε θεωρώ ότι υπήρξε κάποιο σημείο που να είπαμε ότι τώρα μπορούμε να κάνουμε πολλά. Παίξαμε ομαδικά κι ο καθένας ήξερε τον ρόλο του».