Τζον Μπράουν: Στο ραντάρ της Μπαρτσελόνα και της Μονακό

Newsroom
Τζον Μπράουν: Στο ραντάρ της Μπαρτσελόνα και της Μονακό
Ο Τζον Μπράουν που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην EuroLeague με τη φανέλα της Καζάν, φαίνεται πώς έχει μπει για τα... καλά στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Μονακό!

Η κατάσταση που επικρατεί στη Ρωσία ανάγκασε τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να αποχωρήσει από την Ούνικς Καζάν και να μετακομίσει προσωρινά στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπρέσια με την οποία μετράει κατά μέσο όρο 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Βέβαια είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Τζον Μπράουν θα αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα καθώς αναμένεται να συνεχίσει σε ομάδα της EuroLeague. Ήδη και όπως αναφέρει το Basketnews.com, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Αμερικανού καθώς ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη ο Μπράντον Ντέιβις.

Από εκεί και πέρα για τον Μπράουν ενδιαφέρεται ζεστά και η Μονακό για τη θέση του Ντόντα Χολ, ο οποίος -όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ- αναμένεται να περάσει τον Ατλαντικό και να μετακομίσει στο ΝΒΑ. Ενώ την ίδια ώρα ο 36χρονος Ουίλ Τόμας δεν πρόκειται να συνεχίσει στο Πριγκιπάτο.