Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ»!

Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ»!

Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ»!
Έπειτα από την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βελιγραδίου (19-21/5), ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA πως «ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ».

Μετά τη νίκη-πρόκριση με 94-88 επί της Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε μεταξύ άλλων στο συνδρομητικό κανάλι: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, πιστεύω πως το αξίζαμε, ήταν μια σεζόν με διάρκεια. Δόξα τω Θεώ είχαμε την υγεία μας όλοι, το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τον κόσμο, για το ελληνικό μπάσκετ να βρισκόμαστε στο Final 4. Αν το δεις σφαιρικά, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν ήταν τα καλύτερα μας. Το 2018 ήμασταν άτυχοι και μετά είχαμε πρόβλημα, δεν παίζαμε στην Ελλάδα και δεν είχαμε ρυθμό».

Ο διεθνής φόργουορντ σχολίασε πως «η ομάδα πάντα θα υπάρχει, όσο οι πρόεδροι θα τη στηρίζουν και θα την ανανεώνουν. Η ομάδα με τον κόσμο, με αυτή την ατμόσφαιρα, με αυτό το γήπεδο. Όπως έχει πει και ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός... δεν θα πεθάνει ποτέ! Πρέπει να πάμε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο Βελιγράδι και να το ευχαριστηθούμε. Θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα. Σήμερα υπήρχε πίεση. Καταφέραμε όμως και την ξεπεράσαμε. Το σημαντικό είναι να την ξεπεράσεις και να την κάνεις ένστικτο ώστε να βάλεις μεγάλα καλάθια».