Ολυμπιακός - Μονακό: O Κέβιν Ντουράντ με αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ για το Game 5 (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός - Μονακό: O Κέβιν Ντουράντ με αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ για το Game 5 (vid)
Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το πέμπτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονακό (04/05, 21:30) για τα playoffs της EuroLeague. Αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό για το Game 5 της μεταξύ τους σειράς και το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final 4. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, είχε δημιουργηθεί ένα... μυστήριο γύρω από την παρουσία ή μη του Κέβιν Ντουράντ στο ΣΕΦ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Μπενουά Κοσέ, δημοσιογράφου της L'Équipe, ανέφεραν πως ο KD θα δώσει το «παρών» στο πλευρό του φίλου και πρώην συμπαίκτη του Μάικ Τζέιμς τονίζοντας, μάλιστα, πως θα καθίσει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Πειραιώτες δεν είχαν κάποια σχετική ενημέρωση.

Παρόλα αυτά, κάποια ώρα αργότερα, τα λόγια του Γάλλου επιβεβαιώθηκαν και ο Ντουράντ βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ακόμη έναν αγώνα, μετά το Game 4 στο Πριγκιπάτο. Η υποδοχή του από τους φίλους του Ολυμπιακού ήταν κάθε άλλο παρά θερμή ήταν, αφού μερίδα οπαδών τον αποδοκίμασε έντονα.

[

\

\

@Photo credits: eurokinissi