Τα εντυπωσιακά παπούτσια της Adidas για την κληρονομιά του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Τα εντυπωσιακά παπούτσια της Adidas για την κληρονομιά του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Newsroom
Τα εντυπωσιακά παπούτσια της Adidas για την κληρονομιά του μπασκετικού Παναθηναϊκού!
Η κληρονομιά της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποτυπώνεται στη νέα συλλογή της Adidas που χαρακτηρίζει τους «πράσινους» ως «την πιο διακεκριμένη ομάδα στην Ευρώπη», λανσάροντας ένα ξεχωριστό ζευγάρι sneakers και ένα βιβλίο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων συνέντευξη με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα!

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, η ομάδα που έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Ευρώπης, 40 πρωταθλήματα Ελλάδας και 20 Κύπελλα, ένα SuperCup και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο, που μετρά 27 διαδοχικές σεζόν έχοντας πανηγυρίσει τουλάχιστον έναν τίτλο ενέπνευσε την Adidas που λανσάρει ένα ξεχωριστό ζευγάρι sneakers τιμώντας το «πράσινο» legacy!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γερμανικός κολοσσός αθλητικών ειδών, «η σειρά BSTN x adidas Forum ‘84 Low εμπνέεται από την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού και είναι αφιερωμένη στους μεγάλους στόχους που ο σύλλογος και οι παθιασμένοι οπαδοί του φιλοδοξούν να φτάσουν ξανά! Διακοσμημένο με έξι αστέρια που αντιπροσωπεύουν τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους του Παναθηναϊκού, το lowtop εκφράζει την εποχή του Παναθηναϊκού ως βασιλιά της Ευρώπης, ακριβώς όπως τα εμβληματικά πανό που κρέμονται στο ΟΑΚΑ»!

2

Το νέο παπούτσι της Adidas συνδυάζει το γκρι premium σουέντ με το πράσινο του Παναναϊκού. Το παπούτσι παραπέμπει στα 80s, με λεπτομέρειες στη σόλα και το κουτί που παρουσιάζουν διακριτικά την ιστορία του «τριφυλλιού». Παράλληλα με το παπούτσι, θα κυκλοφορήσει και βιβλίο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όπου φιλοξενούνται μεταξύ άλλων συνεντεύξεις με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Ντομινίκ Ουίλκινς!

«Ένας αγώνας του Παναθηναϊκού, ειδικά ένα ντέρμπι έχει ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού! Γι' αυτό κάνεις τα πάντα ώστε να προετοιμαστείς και να είσαι έτοιμος σε αυτά τα παιχνίδια!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 3D! Το BSTN x adidas Forum ’84 Low PAO θα κυκλοφορήσει στις 7/5 ενώ ανάλογη κίνηση έχει γίνει και για τη μεγάλη Γιουγκοπλάστικα!

7
5