Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Ροντρίγκεθ γυρίζει στην Ισπανία»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Ροντρίγκεθ γυρίζει στην Ισπανία»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Ροντρίγκεθ γυρίζει στην Ισπανία»
O Σέρχιο Ροντρίγκεθ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα είναι ένα από τα ονόματα που θέλουν οι Μαδριλένοι για την καλοκαιρινή ενίσχυσή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Encestando.es, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ετοιμάζεται να επιστρέψει, μετά από έξι χρόνια, στη Μαδρίτη και τη Ρέαλ, με διετές συμβόλαιο (1+1).

Το όνομα του 36χρονου Ισπανού πλέι μέικερ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Αρμάνι Μιλάνο, βρέθηκε ανάμεσα σε αυτά που συζητήθηκαν ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και στους συμβούλους του για θέματα μπάσκετ.

Όπως όλα δείχνουν ο Τομά Ερτέλ δεν θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο της αποδέσμευσης του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Και η περίπτωση του «Τσάτσο» ταιριάζει «γάντι» σε μία ομάδα και τη φιλοσοφία της, πράγματα που γνωρίζει απέξω και ανακατωτά.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.