Ομπράντοβιτς: «Δεν πρέπει να διαφωνείς με τον Μάικ Τζέιμς»!

Ομπράντοβιτς: «Δεν πρέπει να διαφωνείς με τον Μάικ Τζέιμς»!
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στην απόδοση του Μάικ Τζέιμς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενώ παραδέχτηκε πως οι Μονεγάσκοι παρουσιάστηκαν πνευματικά έτοιμοι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Μάικ Τζέιμς εκτόξευσε την απόδοσή του στο β' ημίχρονο κι εν τέλει, σφράγισε το break της Μονακό στο Φάληρο.

Οι Μονεγάσκοι έκαναν το 1-1 στη σειρά που πλέον μεταφέρεται στο Πριγκιπάτο και ο Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε μετά από το τέλος του ματς: «Θεωρώ πως είχαμε μια καλή προσαρμογή στην ατμόσφαιρα. Σε ό,τι αφορά το ματς, παίξαμε καλά επιθετικά, βρήκαμε ρυθμό και στην άμυνά μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά».

Αναφορικά στον Τζέιμς, είπε: «Πιστεύω πως κάναμε μια φανταστική ομαδική δουλειά. Όλοι μιλούν για το παιχνίδι του Μάικ Τζέιμς, όμως όλοι όσοι βρέθηκαν γύρω του, έκαναν επίσης εξαιρετική δουλειά. Έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες. Σίγουρα, δεν πρέπει να έλθεις σε αντιπαράθεση με τον Τζέιμς, απλώς περιμένεις την αντίδρασή του. Με αυτόν στο παρκέ η ομάδα μπορεί να αναπνεύσει με αυτόν. Είναι κάτι που έχει συμβεί πάρα πολλές φέτος και συνέβη και σήμερα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν μια σημαντική νίκη, μόνο μια ομάδα είχε κερδίσει εδώ στην EuroLeague, πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για το Game 3. Ίσως είναι το πιο κρίσιμο από όλα.

Προφανώς, είναι σπουδαίο να έχεις στην ομάδα σου τον Μάικ Τζέιμς. Είναι πάντα καλό να υπάρχει συμπαράσταση στο παιχνίδι του. Έκανε μια τρομερή τρίτη περίοδο. Δεν μπορώ να σταθώ όμως μόνο σε αυτόν. Ήταν μια ομαδική δουλειά κι έτσι τα καταφέραμε».

Για το τι άλλαξε μέσα σε δυο μέρες και η Μονακό έφτασε στη νίκη είπε: «Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα τακτικά σε λίγες μέρες. Περισσότερο προετοιμαστήκαμε πνευματικά. Πολλές ομάδες και παίκτες είναι χαμένοι σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το ίδιο συνέβη και με εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα όμως ήμασταν προετοιμασμένοι.

Έχει να κάνει με την προσέγγιση που είχαμε το ματς. Δεν έπαιξε ο Ντιαλό. Κερδίσαμε μια μάχη, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται. Πρέπει να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο το τρίτο ματς».