Μπαρτζώκας: «Σήμερα ήταν όλα εναντίον μας» (vid)

Μπαρτζώκας: «Σήμερα ήταν όλα εναντίον μας» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την ήττα από τη Μονακό και στάθηκε στην πνευματική προσέγγιση του Ολυμπιακού ενώ υποσχέθηκε πως οι Πειραιώτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν το επόμενο παιχνίδι στο Πριγκιπάτο.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στο ΣΕΦ κόντρα στη Μονακό γνωρίζοντας την ήττα με 72-96 κι εν συνεχεία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήμασταν πολύ νευρικοί, θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα. Δεν το προσεγγίσαμε σωστά. Αρχίσαμε να χάνουμε σουτ όντας νευρικοί, πολλά τρίποντα και πολλές βολές. Κάναμε 20 λάθη, το οποίο είναι τεράστιο νούμερο σε αυτό το επίπεδο. Οι αντίπαλοί μας βρήκαν αυτοπεποίθηση. Σήμερα όλα ήταν εναντίον μας. Θέλω να αναφέρω πως είμαι ευγνώμων στους φιλάθλους μας, υπόσχομαι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στο Μονακό.

Θα παίξουμε όπως πρέπει, με τη δική μας φιλοσοφία και τον δικό μας τρόπο. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, η προσέγγιση των διαιτητών στο παιχνίδι, κάποια δύσκολα σουτ, οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Ήταν μια σειρά πραγμάτων που επηρέασαν τη ψυχολογία μας. Δεν ήταν πνευματικά έτοιμος ο Ολυμπιακός. Συμβαίνει παντού, συνέβη στη Βαρκελώνη και στο Μιλάνο. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Αυτός που χάνει, μπαίνει με άλλη προσέγγιση στο επόμενο. Η προσέγγισή μας στο δεύτερο δεκάλεπτο δείχνει πόσο βιαστικοί γίναμε, σπάγαμε τα plays μας και παίξαμε με το ένστικτο... Ήταν λάθος μας».