Ολυμπιακός: Για το 2-0 στο δρόμο με το Βελιγράδι

Newsroom
Ολυμπιακός: Για το 2-0 στο δρόμο με το Βελιγράδι
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό στο Game 2 των προημιτελικών της EuroLeague (19:00, NS Prime & live από το Gazzetta), με σκοπό να πετύχει το 2-0, κάτι που θα τον φέρει ένα βήμα πριν από το Final 4 του Βελιγραδίου.

Game 2 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να είναι σίγουροι για ένα πράγμα: Πως η Μονακό θα είναι πιο «πεινασμένη» σε αυτό το ματς.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας, με το ΣΕΦ να είναι αυτό που τον οδήγησε μέχρι αυτό το σημείο, αφού σε σύνολο 15 αγώνων (regular season & playoffs) έχει μόλις μία εντός έδρας ήττα και αυτή από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η συμμετοχή του Χασάν Μάρτιν κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, με τον Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για οίδημα που μοιάζει δύσκολο να υποχωρήσει τόσο σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει το Game 2.

«Κάναμε ένα καλό αμυντικό ματς. Τέλειο δεν υπάρχει ποτέ. Υπήρχαν φάσεις που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά γενικά είχαμε συγκέντρωση και τους οδηγήσαμε σε 18 λάθη», είπε την παραμονή του Game 2 ο προπονητής του Ολυμπιακού, δίνοντας το σύνθημα για την αντιμετώπιση της Μονακό.

@Photo credits: INTIME