Μπαρτζώκας: «Νομίζω πως θα είναι εκτός ο Μάρτιν, πιο "πεινασμένη" η Μονακό»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Νομίζω πως θα είναι εκτός ο Μάρτιν, πιο "πεινασμένη" η Μονακό»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του Game 2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό (22/4, 19:00), εξηγώντας πως η συμμετοχή του Χασάν Μάρτιν είναι δύσκολη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το Game 1 και να κοιτάξει το επόμενο, το Game 2 κόντρα στη Μονακό, ξανά στο ΣΕΦ, τη Μεγάλη Παρασκευή (19:00).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην απουσία του Χασάν Μάρτιν, ενώ χαρακτήρισε τη Μονακό πιο «πεινασμένη» στο Game 2.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Νομίζω είχαμε καλή προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και πήραμε καλές επιλογές. Η Μονακό θα είναι πιο "πεινασμένη" και εμείς θα πρέπει να μην την υποτιμήσουμε. Δεν θα το κάνουμε, ξέρουμε όλοι πως είναι δύσκολο παιχνίδι και σε αυτές τις σειρές πρέπει να ξεχνάς άμεσα το τι συνέβη, εάν θέλεις να έχεις συνέχεια στη διοργάνωση. Ελπίζουμε η ατμόσφαιρα να είναι το ίδιο».

Για τις πιθανές αλλαγές: «Οι ομάδες έχουν μια αγωνιστική φυσιογνωμία που έχουν δείξει σε μια σειρά 60 αγώνων. Αλλαγές μπορεί να γίνουν. Αν κάτι δεν πάει όπως περιμένουμε, θα κάνουμε αλλαγή, αλλά οι ομάδες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε αλλαγή στην τακτική του αντιπάλου. Σίγουρα θα αλλάξουν πράγματα, αλλά μικρά».

Για τον Χασάν Μάρτιν: «Νομίζω πως θα είναι εκτός ο Χασάν Μάρτιν. Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος. Θα δούμε και αύριο αλλά έχει μεγάλο οίδημα».

Για το αν ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο αμυντικό παιχνίδι: «Κάναμε ένα καλό αμυντικό ματς. Τέλειο δεν υπάρχει ποτέ. Υπήρχαν φάσεις που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά γενικά είχαμε συγκέντρωση και τους οδηγήσαμε σε 18 λάθη».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν θα με προδώσει η ομάδα άμα χάσει. Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο, έχω 5 παρουσίες με 3 ομάδες σε playoffs. Το μπάσκετ έχει συναίσθημα και ο κόσμος επηρεάζεται, αλλά η ομάδα μας έχει αποδείξει πως μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Δείχνει ότι θα παλέψει, ότι έχει υγεία και όλα αυτά κάνουν μια ομάδα καλή.

Το να πάρεις τίτλο ή να πας στο Final 4 είναι θέμα συγκυριών. Για να τα πετύχεις πρέπει να έχεις μια συνταγή που ο Ολυμπιακός την έχει. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους προπονητές της EuroLeague. Πάντα χρειάζεται τύχη. Μπορεί να έχεις την τέλεια συνταγή και προσπάθεια, αλλά μια στιγμή να αποβεί μοιραία. Ας σκεφτόμαστε θετικά. Η χτεσινή ατμόσφαιρα δείχνει μια ομάδα που μάχεται και ο κόσμος το χαίρεται αυτό».

Για τον κόσμο: «Παίζουν 14.000 κόσμος μαζί μας. Αυτό έχουν τα μεγάλα κλαμπ. Έχεις παραπάνω πίεση αλλά έχεις και αυτό το προνόμιο, όταν παίζεις μεγάλα ματς να έχεις και αυτή την υποστήριξη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.