Βεζένκοβ… non stop, bwin MVP του Mαρτίου! (vid)

Βεζένκοβ… non stop, bwin MVP του Mαρτίου! (vid)

Newsroom
Βεζένκοβ… non stop, bwin MVP του Mαρτίου! (vid)
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, με νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις στη EuroLeague, αλλά και στην Ελλάδα, είναι ξανά ο «bwin MVP» και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της bwin!

Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναδεικνύει κάθε μήνα τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, με βάση τους πόντους που μάζεψε στο ranking, στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στη EuroLeague και στο ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Οι υψηλές πτήσεις του Σάσα Βεζένκοβ, συνεχίστηκαν και τον Μάρτιο. Ο διεθνής φόργουορντ αποτύπωσε στο παρκέ την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Bwin MVP τον Νοέμβριο, κράτησε τη σκυτάλη τον Δεκέμβριο, επέστρεψε δυναμικά τον Φεβρουάριο, συνέχισε ακάθεκτος και τον Μάρτιο. Ο 26χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του κορυφαίου στοιχηματικού brand!

Ο Μάρτιος για τον Σάσα Βεζένκοβ άρχισε ιδανικά! Κατάφερε να «γράψει» 18 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague στην αναμέτρηση της του Μονάχου με τη Μπάγερν.

Ο μήνας για τον 26χρονο φόργουορντ ήταν γεμάτος μεγάλες παραστάσεις! Σε πέντε παιχνίδια του Μαρτίου στη ΕuroLeague, ο Βεζένκοβ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και ranking, βοηθώντας στο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα έδρας για τα Play off.

Το παιχνίδι που είχε τις περισσότερες μονάδες στο ranking (29), ήταν το ματς στο Βερολίνο. Απέναντι στην Άλμπα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, όμως, ο Βούλγαρος διεθνής προσπάθησε αρκετά για να αλλάξει το σκηνικό πετυχαίνοντας 19 πόντους. Κόντρα στη Βιλερμπάν, ο Βεζένκοβ απέδειξε και πάλι, γιατί αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στο ματς της Γαλλίας, είχε φοβερό double double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ «έγραψε» 26 στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ στην κάμερα της bwin, για την ανάδειξη του σε «bwin MVP», τους μεγάλους στόχους της σεζόν, αλλά και τα δυο Highlights της σεζόν!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα