Νέντοβιτς στα ελληνικά: «Τα λέμε την Δευτέρα»

Νέντοβιτς στα ελληνικά: «Τα λέμε την Δευτέρα»

Newsroom
Νέντοβιτς στα ελληνικά: «Τα λέμε την Δευτέρα»
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα στο Βερολίνο, αλλά έσπευσε να στείλει μήνυμα στα ελληνικά και να δώσει... ραντεβού για τη Δευτέρα (11/4) όπου είναι προγραμματισμένο και το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Ο Σέρβος γύρισε τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα για εξετάσεις και θεραπείες. Στόχος δεν είναι άλλος από το να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (11/4, 20:00) ωστόσο κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος δεν θέλει με... τίποτα να χάσει το μεγάλο ντέρμπι και με μήνυμα μέσω τουίτερ το οποίο είχε... απενεργοποιήσει την Τετάρτη (6/4) ώστε να είναι απολύτως συγκεντρωμένος στο υπόλοιπο της σεζόν (σ.σ. και δεν το είχε «κατεβάσει» τον λογαριασμό του το τουίτερ για το σχόλιο που είχε κάνει για το ΝΑΤΟ) ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή έγινε μπέρδεμα σχετικά με το τουίτερ, ήθελα να πω ότι απενεργοποίησα μόνος μου. Δεν υπήρχε λόγος να το απενεργοποιήσει κάποιος άλλος από τη στιγμή που μιλούσα με γεγονότα. Ενθαρρύνω τους πάντες να πάρουν... ρεπό από τα social media γιατί εγώ το έκανα, κοιμήθηκα 8 ώρες και 28 λεπτά και ένιωσα υπέροχα».

Και κατέληξε γράφοντας στα... ελληνικά: «Το απενεργοποιώ πάλι οπότε γεια σας και θα σε δω τη Δευτέρα».