Ολυμπιακός: Με ποια ομάδα θέλετε να παίξει στα playoffs; (poll)

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός: Με ποια ομάδα θέλετε να παίξει στα playoffs; (poll)
Ο Ολυμπιακός τελείωσε τις υποχρεώσεις του στη regular season της Euroleague και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν με ποιον θέλουν να παίξει στα playoffs.

Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη regular season, νικώντας την πρώτη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να... κλειδώσει την τρίτη θέση της Euroleague και πλέον... περιμένει την δεύτερη. Για να βγει δεύτερος θα πρέπει να χάσει η Ρεάλ από τη Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική στη Μαδρίτη.

Γνωστές έγιναν και οι 8 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα playoffs, αφού πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην τελευταία αγωνιστική. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι η τελική κατάταξη και τα ζευγάρια που θα σχηματιστούν στα playoffs.

Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Ρεάλ, Αρμάνι, Εφές, Μακάμπι, Μονακό και Μπάγερν πέρασαν τη φάση της regular season και πλέον θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στα playoffs, αφού μόνο οι Καταλανοί ξέρουν πως θα είναι σίγουρα πρώτοι στην τελική κατάταξη.

Ίσως οι πρώτοι τέσσερις που θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας να θέλουν να αποφύγουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, η οποία μπορεί εύκολα να γυρίσει τη σειρά υπέρ της με ένα break στα δύο πρώτα ματς με την ποιότητα και τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της.

Το Gazzetta που πάντα βάζει στο παιχνίδι τους... αναγνώστες του, δίνει την ευκαιρία να ψηφίσουν την ομάδα που θέλουν για αντίπαλο των Πειραιωτών στα playoffs.

Loading...

@Photo credits: INTIME