Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για τη ψυχολογία μας»

Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για τη ψυχολογία μας»

Newsroom
Πρίφτης: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για τη ψυχολογία μας»
Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης ότι είναι στο χέρι τους να μπορέσουν να διατηρήσουν κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά τη νίκη επί των Μαδριλένων ο 53χρονος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς, μια καλή νίκη. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήταν πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας πως είχαμε 18 ασίστ και 5 λάθη. Επίσης, παίξαμε κάποιες καλές άμυνες. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Φυσικά, ήταν θετικό πως κλείσαμε τα εντός έδρας της φετινής Euroleague με μια ωραία νίκη. Είναι κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν. Όμως, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία».

Όσο για το αν θα αποτελέσει η συγκεκριμένη νίκη μια «ένεση«» ηθικού για τη συνέχεια; «Οπωσδήποτε. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη και στη ψυχολογία μας, το χρειαζόμασταν. Προφανώς και ο κόσμος που έρχεται να μας υποστηρίξει χρειάζεται μια τέτοια βραδιά. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε κάποια πράγματα, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να τα κάνουμε πιο συχνά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας αυτή τη στιγμή».

@Photo credits: INTIME