Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, όχι όμως οι Σλούκας και Φαλ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, όχι όμως οι Σλούκας και Φαλ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, όχι όμως οι Σλούκας και Φαλ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε δύο παίκτες του να επιστρέφουν στην προπόνηση και άλλους δύο να παραμένουν εκτός δράσης.

Ο Ολυμπιακός προπονείται αυτή την ώρα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα (01/04) με την οποία και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην regular season. Η προετοιμασία συνεχίζει να γίνεται με εμπόδια, απλά αυτά λιγόστεψαν.

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συμμετείχαν στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» και κάπως έτσι φαίνεται να ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κώστας Σλούκας και ο Μουσταφά Φαλ για τέταρτη μέρα έμειναν χωρίς δράση αφού παραμένουν άρρωστοι. Η συμμετοχή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη ενώ και οι Παπανικολάου, ΜακΚίσικ και Ντόρσεϊ λογικά θα αγωνιστούν αν και ο οργανισμός τους ταλαιπωρήθηκε για κάποιες μέρες.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης παρουσιάζουν ιδιαίτερη κινητικότητα και μένει να δούμε αν θα εξαντληθούν αφού για πρώτη φορά φέτος υπάρχει 100% πληρότητα στην εξέδρα. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος και υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας του στο Game 1 των φετινών playoffs της Euroleague αν γραφτεί κάτι στο φύλλο αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη συνεχίζουν να ελπίζουν στην κατάκτηση της τρίτης (μπορεί και της δεύτερης θέσης), σε περίπτωση ήττας θα τερματίσουν στην 4η θέση εκτός αν η Αρμάνι χάσει και στα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει..