Πρίφτης: «Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας με Ρεάλ, έχει έμπειρους παίκτες»

Πρίφτης: «Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας με Ρεάλ, έχει έμπειρους παίκτες»

Newsroom
Πρίφτης: «Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας με Ρεάλ, έχει έμπειρους παίκτες»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ (31/3, 21:00) και στάθηκε στην απόδοση που θα πρέπει να πιάσουν οι παίκτες του για να πάρουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης (31/3, 21:00) και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη δυσκολία του ματς και τα όσα χρειάζεται να κάνει η ομάδα του στο παρκέ.

Αναλυτικά

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού: «Κάναμε προσπάθεια με τη Μακάμπι αλλά δεν ήταν αρκετή. Έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Οι 95 πόντοι που δεχθήκαμε είναι πάρα πολλοί, αυτό δείχνει ότι δεν προσπαθήσαμε όσο θα έπρεπε. Το επόμενο παιχνίδι είναι με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε μόλις μία μέρα, να παίξουμε έξυπνα και να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και μεγάλο ρόστερ».

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει από πλευράς μας να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγάλη ενέργεια. Δεν είναι εύκολο, έχουμε απουσίες και κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά δεν γίνεται και αλλιώς».

Για το αν το ματς δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα: «Πιθανόν. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μερικές φορές, όπως χθες, δεν είμαστε αρκετοί».

Για τους τραυματίες του Παναθηναϊκού: «Λογικά θα είμαστε όπως ήμασταν χθες. Θα υπάρχει και ο Νίκος Χουγκάζ, που χθες δεν μπορούσε να παίξει».