Μπαρτζώκας: «Περιμέναμε να κερδίσουμε με... τις φανέλες»!

Μπαρτζώκας: «Περιμέναμε να κερδίσουμε με... τις φανέλες»!

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Περιμέναμε να κερδίσουμε με... τις φανέλες»!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε μετά την αναμέτρηση με την Μονακό πως πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε κακό βράδυ, ενώ στάθηκε και στην δεύτερη περίοδο (29-9) που «κόστισε» στους Ερυθρόλευκους.

Μετά την ήττα (92-72) στο Μόντε Κάρλο, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη την οποία άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα, περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε με τις φανέλες...».

«Κάποιοι πήραν κι έβαλαν δύσκολα μακρινά σουτ. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η δεύτερη ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για μας.Ήταν ένα κακό παιχνίδι και είχαμε πολλούς παίκτες μαζί σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Euroleague, μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν (25/3) και να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία», κατέληξε ο έμπειρος προπονητής των Πειραιωτών.

@Photo credits: INTIME