Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απόλυτη κυριαρχία των Πειραιωτών στο 1ο δεκάλεπτο σε όλες τις κατηγορίες

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απόλυτη κυριαρχία των Πειραιωτών στο 1ο δεκάλεπτο σε όλες τις κατηγορίες
O Oλυμπιακός μπήκε με το... πόδι στο γκάζι στο πρώτο δεκάλεπτο, κυριαρχώντας του Παναθηναϊκού σε όλες τις κατηγορίες και κλείνοντας στο 38-13. Κορυφαία επίδοση για φέτος στην πρώτη περίοδο.

Φοβερή απόδοση έπιασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα εντυπωσίασαν σε άμυνα και επίθεση, «βραχυκύκλωσαν» τους αντιπάλους τους και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 38-13. Αυτό ήταν και το κορυφαίο δεκάλεπτο των Πειραιωτών για φέτος στη Euroleague σε παραγωγικότητα, αφού είχαν 35 πόντους κόντρα στη Μακάμπι.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα (8/10), τρίποντα (6/8) και βολές (4/4), την ώρα που το τριφύλλι μέτρησε 5/9 δίποντα, 0/6 τρίποντα και 5/9 δίποντα αντίστοιχα . Επιπλέον κυριάρχησαν σε ριμπάουντ (12 αντί 3 )και ασίστ (8 αντί 2), ελέγχοντας απόλυτα το ντέρμπι αιωνίων. Μάλιστα οι... πράσινοι δεν είχαν αμυντικό ριμπάουντ σε όλο το δεκάλεπτο, αφού και τα 3 που μάζεψαν ήταν επιθετικά.

Ο Φαλ έκανε ότι ήθελε στο ζωγραφιστό με 9 πόντους, 4/4 δίποντα και 1/1 βολή, ενώ άχαστος ήταν ο Λιβιό Ζαν Σαρλ που μέτρησε 8 πόντους με 2/2 τρίπντα και 1/1 δίποντα. Εξαιρετική παρουσία των δύο ψηλών της ομάδας του Μπαρτζώκα.

τ

χ

@Photo credits: INTIME