Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απόλυτη κυριαρχία των Πειραιωτών στο 1ο δεκάλεπτο σε όλες τις κατηγορίες

Νίκος Καρφής
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απόλυτη κυριαρχία των Πειραιωτών στο 1ο δεκάλεπτο σε όλες τις κατηγορίες
O Oλυμπιακός μπήκε με το... πόδι στο γκάζι στο πρώτο δεκάλεπτο, κυριαρχώντας του Παναθηναϊκού σε όλες τις κατηγορίες και κλείνοντας στο 38-13. Κορυφαία επίδοση για φέτος στην πρώτη περίοδο.

Φοβερή απόδοση έπιασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα εντυπωσίασαν σε άμυνα και επίθεση, «βραχυκύκλωσαν» τους αντιπάλους τους και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 38-13. Αυτό ήταν και το κορυφαίο δεκάλεπτο των Πειραιωτών για φέτος στη Euroleague σε παραγωγικότητα, αφού είχαν 35 πόντους κόντρα στη Μακάμπι.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα (8/10), τρίποντα (6/8) και βολές (4/4), την ώρα που το τριφύλλι μέτρησε 5/9 δίποντα, 0/6 τρίποντα και 5/9 δίποντα αντίστοιχα . Επιπλέον κυριάρχησαν σε ριμπάουντ (12 αντί 3 )και ασίστ (8 αντί 2), ελέγχοντας απόλυτα το ντέρμπι αιωνίων. Μάλιστα οι... πράσινοι δεν είχαν αμυντικό ριμπάουντ σε όλο το δεκάλεπτο, αφού και τα 3 που μάζεψαν ήταν επιθετικά.

Ο Φαλ έκανε ότι ήθελε στο ζωγραφιστό με 9 πόντους, 4/4 δίποντα και 1/1 βολή, ενώ άχαστος ήταν ο Λιβιό Ζαν Σαρλ που μέτρησε 8 πόντους με 2/2 τρίπντα και 1/1 δίποντα. Εξαιρετική παρουσία των δύο ψηλών της ομάδας του Μπαρτζώκα.

τ

χ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.