Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην λίστα για του χρόνου οι Μπέικον και Χολ της Μονακό

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην λίστα για του χρόνου οι Μπέικον και Χολ της Μονακό

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην λίστα για του χρόνου οι Μπέικον και Χολ της Μονακό
Ο Τύπος του Ισραήλ θέλει την Μακάμπι να κάνει διεργασίες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τα ονόματα των Ντόντα Χολ και Ντουέιν Μπέικον να βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Η τρέχουσα σεζόν παραμένει ρευστή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε πρωτάθλημα και Euroleague, παρ' όλα αυτά η «Ομάδα του Λαού» φέρεται να εξετάζει περιπτώσεις παικτών με ορίζοντα το προσεχές καλοκαίρι. Εξάλλου, η Walla μετέδωσε πως δύο εν ενεργεία παίκτες της Μονακό δεν περνούν... αδιάφοροι από τους ανθρώπους του ισραηλίτικου συλλόγου.

Ο λόγος για τον 24χρονο σέντερ Ντόντα Χολ των 7.7 πόντων και 5.2 ριμπάουντ στην εφετινή Euroleague σε 26 αγώνες καθώς και τον 26χρονο γκαρντ-φόργουορντ Ντουέιν Μπέικον που αντίστοιχα μετρά 13.7 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 20 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Αμφότεροι είναι rookies στο συγκεκριμένο επίπεδο, ωστόσο έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με την απόδοση τους.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο, εντούτοις οι δύο παίκτες βρίσκονται στο ραντάρ της Μακάμπι και μένει να διαπιστωθεί αν το ενδιαφέρον της θα γίνει πιο... χειροπιαστό.

@Photo credits: euroleague.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.