Πατέρας Γκαλινάρι: «Ο Ντανίλο δεν θέλει να γυρίσει ως... τελειωμένος στην Αρμάνι»

Πατέρας Γκαλινάρι: «Ο Ντανίλο δεν θέλει να γυρίσει ως... τελειωμένος στην Αρμάνι»

Πατέρας Γκαλινάρι: «Ο Ντανίλο δεν θέλει να γυρίσει ως... τελειωμένος στην Αρμάνι»
Ο παλαίμαχος Ιταλός παίκτης και νυν μάνατζερ, Βιτόριο Γκαλινάρι, επιβεβαίωσε πως ο γιος του, Ντανίλο, έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Αρμάνι Μιλάνο μελλοντικά.

Ο πατέρας του Ντανίλο Γκαλινάρι, Βιτόριο, παραχώρησε συνέντευξη στη Repubblica Milano, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο επιστροφής του γιου του στην Αρμάνι Μιλάνο. «Πάντοτε λέει πως θα συμβεί αυτό κι όταν λέει κάτι, συνήθως το κάνει πράξη. Δεν ξέρω πότε, αλλά δεν θα ήθελε να γυρίσει στο Μιλάνο ως... τελειωμένος αθλητής», εξήγησε ο παλαίμαχος Ιταλός παίκτης.

Ο Βιτόριο Γκαλινάρι εξήγησε ακόμη πως «ένας παίκτης θέλει να μείνει στο ΝΒΑ όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν έχει σημασία αν αλλάζεις ομάδες συχνές ή αν δεν παλεύεις για τον τίτλο, μετράει ότι κάθε βράδυ αντιμετωπίζεις του καλύτερους παίκτες του κόσυμο. Ο ΛεΜπρόν ή ο Στεφ Κάρι ξέρουν ποιος είναι ο Ντανίλο, τον σέβονται όλοι οι μεγάλοι σταρ. Είναι ανεκτίμητη αυτή η ευχαρίστηση».

Ο 33χρονος φόργουορντ μετρά φέτος 11 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 24.5 λεπτά κατά μέσο όρο, έχνοντας πραγματοποιήσει 56 εμφανίσεις με τους Ατλάντα Χοκς.

Εξάλλου, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ντανίλο ανέφερε ότι «πάντα ακολουθώ την πορεία της Αρμάνι, ενημερώνομαι συνεχώς για τα αποτελέσματα της και ελπίζω να τελειώσει τη σεζόν όσο καλά την ξεκίνησε», δείχνοντας πως δεν ξεχνά την ομάδα στην οποία «ανδρώθηκε». Ο Γκαλινάρι αγωνίστηκε με την Αρμάνι Μιλάνο από το 2006 έως το 2008 καθώς και για τρεις μήνες το φθινόπωρο του 2011, κατά την διάρκεια του lockout στο NBA.