ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Κάσπερ Ουέιρ (vid)

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Κάσπερ Ουέιρ (vid)

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Κάσπερ Ουέιρ (vid)
Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνίζεται ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο 32χρονος γκαρντ, Κάσπερ Ουέιρ Τζούνιορ.

Ενίσχυση στην περιφέρεια για την πρωταθλήτρια της VTB League, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κάσπερ Ουέιρ με συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν 2021-22.

Ο έμπειρος Αμερικανός πλειμέικερ (1.78μ.) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ενισέι, ενώ παλαιότερα είχε περάσει από Βιλερμπάν, Βίρτους Μπολόνια, Όλντενμπουργκ, Σταλ Οστρόβ, Σίντνεϊ Κινγκς, Μέλμπουρν Γουνάιτεντ και Φιλαδέλφεια Σίξερς, μεταξύ άλλων.

Φέτος ο Ουέιρ μέτρησε 17.3 πόντους και 3.7 ασίστ στην VTB, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του, πλην 6 εμφανίσεων στο EuroCup και μιας στα προκριματικά του FEC, δεν έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο βραχύσωμος Καλιφορνέζος γκαρντ αποκτήθηκε για να γεμίσει το backcourt, το οποίο αποψιλώθηκε εσχάτως από τις αποχωρήσεις των Χάκετ και Λούντμπεργκ λόγω του πολέμου.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.