Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης στην «πράσινη» 11άδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης στην «πράσινη» 11άδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης στην «πράσινη» 11άδα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής με την Τουρκία αλλά δηλώθηκε κανονικά και στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Την ώρα που ο Οκάρο Ουάιτ έμεινε εκτός για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στους Σέρβους, ο Στέφαν Γιόβιτς αναμένεται να επιστρέψει σ' έναν μήνα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει στα «πιτς» μετά την επέμβαση στο ιγμόριο, οι «πράσινοι»... επιστράτευσαν τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Ο Έλληνας σέντερ έδωσε κανονικά το «παρών» στο δραματικό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία όπου η Εθνική μας επικράτησε με 71-70 αλλά παράλληλα δηλώθηκε κανονικά και στην... 11άδα των «πρασίνων» για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα στο ματς που είχε προηγηθεί, ο Παπαγιάννης αγωνίστηκε 27:39 λεπτά και ήταν από τους καλύτερους του παρκέ με 14 πόντους (7/10 δίποντα, 0/1 βολή) και 4 ριμπάουντ.

Βέβαια, όπως είναι λογικό, θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στο παιχνίδι της EuroLeague, παρά το γεγονός ότι δηλώθηκε στην «πράσινη» αποστολή. Αν και αποχώρησε από τα Λιόσια... άρον-άρον με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Εκτός του Παπαγιάννη, οι υπόλοιποι 10 του ρόστερ ενόψει της αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής είναι οι Μέικον, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Κασελάκης, Αβδάλας, Νέντοβιτς, Χουγκάζ, Έβανς, Μαντζούκας και Σαντ-Ρος.

Τελικά λίγη ώρα πριν το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ, ο Παπαγιάννης έφτασε στο γήπεδο κι αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος σέντερ έκατσε στον πράσινο πάγκο φορώντας τη φόρμα της ομάδας, χωρίς να συμμετέχει στο ζέσταμα, ενώ κατά την παρουσίαση των συνθέσεων των ομάδων δεν ακούστηκε το όνομα του.