Μακάμπι: «Χάος» και εισβολή εξαγριωμένων οπαδών στην προπόνηση

Μακάμπι: «Χάος» και εισβολή εξαγριωμένων οπαδών στην προπόνηση

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι: «Χάος» και εισβολή εξαγριωμένων οπαδών στην προπόνηση
Η κατάσταση στην Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμένει οριακή, καθώς περισσότεροι από 50 οπαδοί εισέβαλαν στη σημερινή προπόνηση, η οποία διεκόπη.

Τεταμένο το κλίμα στην «ομάδα του λαού» που δεν... λέει να ηρεμήσει, ασχέτως αν αποχώρησε προ ολίγων ημερών ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη τεχνική ηγεσία του club.

Περισσότεροι από 50 οπαδοί της Μακάμπι πήγαν στην Menora Mivtachim και διέκοψαν την προπόνηση της ομάδας, εκφράζοντας με έντονο τρόπο την δυσφορία τους.

Όπως μεταδίδει το ισραηλίτικο Sport5.co.il, οι οπαδοί άναψαν φωτοβολίδες κι οι παίκτες έφυγαν άρον άρον από το παρκέ και πήγαν στα αποδυτήρια. Μάλιστα οι Ουίλμπεκιν, Νάναλι και Ουίλιαμς αποχώρησαν εντελώς από το γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν στο χώρο των αποδυτηρίων μέχρι να πέσουν οι τόνοι από τον εξαγριωμένο κόσμο που είχε οδηγήσει σε διακοπή την προπόνηση. Μετά την αποχώρηση του κόσμου κατόπιν αστυνομικής παρέμβασης, οι παίκτες που είχαν απομείνει, συνέχισαν την προπόνηση.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ένας οπαδός φέρεται να είπε χαρακτηριστικά πως «ήρθαμε να πούμε στους παίκτες ότι θα έπρεπε να ντρέπονται, δεν υπήρξε βία». Να σημειωθεί πως οι Αρχές δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

Η Μακάμπι έβγαλε κι ενημέρωση στα social media αναφέροντας ότι «Μερικές δεκάδες οπαδοί ήρθαν και εισέβαλαν στο παρκέ κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Μακάμπι. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της προπόνησης. Οι παίκτες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς για αρκετή ώρα δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η προπόνηση. Στη συνέχεια, κάποιοι από τους παίκτες που στο μεταξύ είχαν μεταβεί στα αποδυτήρια, επανήλθαν στο παρκέ για ατομική προπόνηση».