Λάρκιν: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα για την Ρεάλ

Σταυρούλα Μουστακάτου
Λάρκιν: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα για την Ρεάλ
Ο Σέιν Λάρκιν έσπευσε άμεσα να απαντήσει και ουσιαστικά... να σβήσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία είδηση την Τρίτη το βράδυ (15/02) που ήρθε από την Ισπανία και την Mundo Deportivo ήρθε να... ταράξει τα νερά στην ευρωπαϊκή κοινότητα του μπάσκετ. Το δημοσίευμα του συγκεκριμένου Μέσου ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Σέιν Λάρκιν και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν έρθει σε συμφωνία και ο παίκτης αναμένεται να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας» από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, έπρεπε πρώτα να βρουν την χρυσή τομή και με την Μπασκόνια, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του Λάρκιν στην Ισπανία από την σεζόν 2016/17 όπου και αγωνίστηκε σε αυτήν. Ο Αμερικανός, βλέποντας... τον ντόρο που δημιουργήθηκε ξαφνικά γύρω από το όνομά του θέλησε να... ηρεμήσει τα πνεύματα και να απαντήσει μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν ξέρω από που έρχεται αυτή η φήμη ή γιατί αυτή βγήκε προς τα έξω, αλλά είναι απολύτως λανθασμένη. Δεν έχω συμφωνήσει ούτε συζητήσει με καμία ομάδα για την επόμενη σεζόν. Επικεντρώνομαι στο να τελειώσω τη χρονιά υγιής με την Εφές. Έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου αύριο!».

χ