Ομπράντοβιτς: «Ο Τζέιμς έβαλε δύσκολα σουτ»

Newsroom
Ομπράντοβιτς: «Ο Τζέιμς έβαλε δύσκολα σουτ»
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε ειδική αναφορά στον Μάικ Τζέιμς μετά τη νίκη της Μονακό στο ΟΑΚΑ, αποθεώνοντας τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο τεχνικός της Μονακό μιλώντας για το παιχνίδι στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς και στο γεγονός ότι ευστόχησε σε πολλά δύσκολα σουτ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην 1η περίοδο. Στη συνέχεια, είχαμε τον έλεγχο. Σε ένα κομμάτι στην 3η περίοδο δώσαμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ στον Παναθηναϊκό, που επέστρεψε. Όμως, είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας μου. Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε δύσκολα σουτ στο τέλος» ήταν τα λόγια του Σέρβου προπονητή στην πρώτη του τοποθέτηση, ενώ σε ερώτηση για την ήττα από τη Ρεάλ και το αν ήθελε να βγάλει αντίδραση η ομάδα του, είπε:

«Η αντίδραση θα έπρεπε να φανεί στο επόμενο παιχνίδι, αλλά εμείς χάσαμε και δεν παίξαμε καλά. Δεν είναι πάντα εύκολο να αλλάξεις την νοοτροπία. Ήταν μια ήττα για το γαλλικό πρωτάθλημα. Τώρα το ματς ήταν για την Euroleague και το ήθελαν παραπάνω. Όπως και να 'χει, γνωρίζουμε πως έχουμε επιθετικό ταλέντο και οι παίκτες μας θέλουν να βρεθούν στο Top-8. Είναι σημαντικό να είναι όλοι υγιείς και να συνεισφέρουν».