Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μέικον με Μονακό

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μέικον με Μονακό
Ο Ντάριλ Μέικον ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ενοχλήσεις στην γάμπα, οι οποίες του στέρησαν τη συμμετοχή τόσο από το παιχνίδι με την Μπασκόνια, όσο και από αυτό κόντρα στον Άρη για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Ο Μέικον ωστόσο άφησε το πρόβλημα στο παρελθόν και πλέον είναι σε θέση να ενισχύσει τους «πράσινους» στην αναμέτρηση με την Μονακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα αποτελέσει άλλη μια λύση στο επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να κερδίσει περισσότερο έδαφος στο δεύτερο μισό της διοργάνωσης.

Εκτός 12άδας έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πήρε την Τρίτη (1/2) εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να απαλλαγεί από το πρόβλημα με την ιγμορίτδα. Ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει γι' αυτό το ματς στους Μέικον, Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Καββαδά, Κασελάκη, Ουάιτ, Αβδάλα, Γιόβιτς, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκα και Σαντ-Ρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.