Μπαρτσελόνα: Πελματιαία ο Χίγκινς, αναμονή για τις εξετάσεις

Μπαρτσελόνα: Πελματιαία ο Χίγκινς, αναμονή για τις εξετάσεις

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Πελματιαία ο Χίγκινς, αναμονή για τις εξετάσεις
Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Κόρι Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα καθώς υποφέρει από πελματιαία και μετά τις εξετάσεις θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός γκαρντ υποφέρει από πελματιαία και ότι σίγουρα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Μπανταλόνα (30/1, 19:30) για την 17η αγωνιστική της ACB. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες θα υποβληθεί θα φανεί και η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Άλλωστε ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (1/2, 22:00) και απέναντι στον Παναθηναϊκό (3/2, 22:00). Προς το παρόν δεν μπορεί να πει κάποιος εάν και εφόσον είναι σε θέση να αγωνιστεί. Μάλιστα είχε απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα καθώς είχε απουσιάσει για δύο μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.