Παναθηναϊκός: Τι έκανε ο Γιόβιτς στο ντεμπούτο του με την Μπασκόνια

Παναθηναϊκός: Τι έκανε ο Γιόβιτς στο ντεμπούτο του με την Μπασκόνια

Ευαγγελος Στελλάκης
Παναθηναϊκός: Τι έκανε ο Γιόβιτς στο ντεμπούτο του με την Μπασκόνια
Ο Στέφαν Γιόβιτς κατάφερε να συνοδεύσει με νίκη το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, βοηθώντας τους «πράσινους» στην κατάκτηση του ροζ φύλλου επί της Μπασκόνια.

Οι Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 75-63 της Μπασκόνια στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον νεοφερμένο Στέφαν Γιόβιτς να πραγματοποιεί θετικό ντεμπούτο.

Ο 31χρονος πλειμέικερ έμεινε στο παρκέ για 19:31 λεπτά κόντρα στους Βάσκους, διάστημα κατά το οποίο έδωσε λύσεις σε σκορ και δημιουργία. Πιο συγκεκριμένα, πέτυχε 6 πόντους με 2/2 τρίποντα (είχε κι ένα άστοχο δίποντο), ενώ μοίρασε και 3 τελικές πάσες.

Ο έμπειρος γκαρντ (1.98μ.) είχε ακόμη στο ενεργητικό του 3 ριμπάουντ, 2 κερδισμένα φάουλ κι υπέπεσε σε 2 λάθη, συλλέγοντας 10 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Εξάλλου, μετά το παιχνίδι, ο Γιόβιτς δήλωσε ότι «θέλω να δώσω τα πάντα στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε ενώ ήμουν εκτός για έξι μήνες», ενώ επεσήμανε ακόμη πως «η δουλειά μου είναι να κάνω τα χέρια του προπονητή λίγο πιο μακριά και να φθάνουν στο παρκέ».

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έφτασε τις 5 νίκες στη φετινή Euroleague, βλέποντας παράλληλα τον Γιόβιτς να πραγματοποιεί ένα μετρημένο σε προσπάθειες αλλά ουσιαστικό ντεμπούτο.

@Photo credits: INTIME