Πρίφτης: «Θέλει μεγάλη προσοχή με τον Γιόβιτς, ο Παπαπέτρου χρειάζεται επέμβαση»

Newsroom
Πρίφτης: «Θέλει μεγάλη προσοχή με τον Γιόβιτς, ο Παπαπέτρου χρειάζεται επέμβαση»
Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε μεταξύ άλλων και στο ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείρισή του ενώ είπε ότι ο Παπαπέτρου χρειάζεται να κάνει επέμβαση.

Μετά την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια, ο Έλληνας προπονητής είπε στην πρώτη του τοποθέτηση ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες ύστερα από μια δύσκολη βδομάδα και σε μία δύσκολη κατάσταση. Η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς είχαμε μερικούς παίκτες οι οποίοι είχαν προβλήματα αλλά αγωνίστηκαν σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε όπως σήμερα, αλλά και όπως και στο παιχνίδι με την Εφές».

Αναλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και με δεδομένες και τις απουσίες των Μέικον-Παπαγιάννη, εξήγησε: «Έχουν μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας ενώ το ρόστερ μίκρυνε με την αποχώρηση του Πέρι. Έχουμε προβλήματα που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Ο Παπαπέτρου κακώς αγωνίστηκε γιατί πήγε στο νοσοκομείο μετά την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει και επέμβαση. Θεωρώ ότι είναι σίγουρο να κάνει επέμβαση. Πρόβλημα είχε και ο Σαντ Ρος καθώς ήταν στα όρια της θλάσης ενώ ο Νέντοβιτς έχει πρόβλημα στη μέση. Όμως κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Όσο για τον Στέφαν Γιόβιτς και το ντεμπούτο του; «Είναι έμπειρος παίκτης, αλλά δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλει διαχείριση και είναι κάτι που πρέπει να κάνουνε από κοινού, ώστε να μην έχουμε θέματα στη συνέχεια και τον χάσουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελα να φύγει ο Πέρι τώρα. Θα μας βοηθούσε 1-2 μήνες στο ρόστερ. Τα έφεραν έτσι όμως οι συγκυρίες ώστε να είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Ο Μποχωρίδης σήμερα ήταν καλός στη δημιουργία. Ο Καββαδάς δίνει ανάσες, τώρα που λείπει και ο Παπαγιάννης, όπως και με τη Εφές».

@Photo credits: eurokinissi