Παναθηναϊκός: Να επιστρέψει στις νίκες με Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Να επιστρέψει στις νίκες με Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ
O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Κόντρα στην Εφές έφτασε πολύ κοντά στη νίκη ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Μοερμάν του τη στέρησε στο τέλος. Τώρα οι... πράσινοι επιστρέφουν στην έδρα τους και θα ψάξουν τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες στη Euroleague κόντρα στη Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime). Η ομάδα του Πρίφτη βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 4-15, ενώ οι Βάσκοι είναι 15η με 7-13.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς και τόνισε πως είναι απαραίτητη η συμμετοχή του Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος διάλεξε να φορά το Νο.24.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί το τριφύλλι, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά την προπόνηση της Πέμπτης (27/1).

Για την αναμέτρηση μίλησε και ο Βασίλης Καββαδάς που στάθηκε και στους ανθρώπους που βρίσκονται στις ΜΕΘ λόγω κορονοϊού.

Ο Παναθηναϊκός έχει την 3η χειρότερη άμυνα της Euroleague με 80.2 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ η Μπασκόνια είναι στην 6η θέση, αφού δέχεται 79.3. Οι... πράσινοι βρίσκονται στην 2η θέση στα κοψίματα με 2.8 ανά παιχνίδι, όμως δεν θα έχουν τον κορυφαίο τους μπλοκέρ, τον Γιώργο Παπαγιάννη.