Μακάμπι: Νοκ άουτ με Άλμπα ο Τζέιμς Νάναλι

Μακάμπι: Νοκ άουτ με Άλμπα ο Τζέιμς Νάναλι

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι: Νοκ άουτ με Άλμπα ο Τζέιμς Νάναλι
Η Μακάμπι υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (25/1, 21:15) σε εξ αναβολή αναμέτρηση της Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει στον Τζέιμς Νάναλι που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Ο Αμερικανός σκόρερ είχε σημειώσε πρόσφατα 11 πόντους και 4 ασίστ κόντρα στον Ολυμπιακό, βοηθώντας την Μακάμπι στην κατάκτηση του πρώτου της ροζ φύλλου μετά από 8 διαδοχικές αποτυχίες, ωστόσο απόψε δεν θα βρεθεί στη σύνθεση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ της «ομάδας του λαού» ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο κι ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί (21:15) απέναντι στα «Άλμπατρος».

Τη φετινή σεζόν ο Νάναλι μετρά 12.5 πόντους με 34% στο τρίποντο, 3.8 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 27:31' σε 18 ευρωπαϊκές εμφανίσεις, όπερ σημαίνει πως πρόκειται για μια σημανιτκή απώλεια για την Μακάμπι, στην προσπάθεια της προς την 9η νίκη της στην Regular Season.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.